Καλωσόρισμα πρωτοετών φοιτητών και φοιτητριών

Αγαπητή πρωτοετή φοιτήτρια, αγαπητέ πρωτοετή φοιτητή,

Το προσωπικό της Βιβλιοθήκης της Φιλοσοφικής Σχολής σε συγχαίρει για την επιτυχία σου και σε καλωσορίζει!

Σε περιμένουμε με χαρά να γίνεις μέλος της Βιβλιοθήκης και να επωφεληθείς από τις ποικίλες δυνατότητες που σου παρέχει, τόσο διαδικτυακά, όσο και επιτόπου.

Διάβασε εδώ το φυλλάδιο (έκδοση 21/10/20)

Εισαγωγή στη χρήση της Βιβλιοθήκης - Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για πρωτοετείς φοιτητές (προσωρινή αναστολή του προγράμματος λόγω πανδημίας)

Η Βιβλιοθήκη της Φιλοσοφικής Σχολής διοργανώνει ωριαίο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο: "Εισαγωγή στη χρήση της Βιβλιοθήκης" για τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες των Τμημάτων της Φιλοσοφικής Σχολής καθ' όλη τη διάρκεια του χειμερινού εξαμήνου.

Μέσα από επίδειξη, πρακτική εξάσκηση και υποδειγματικές αναζητήσεις στα ράφια και το διαδίκτυο το εξειδικευμένο προσωπικό της Βιβλιοθήκης παρουσιάζει στους φοιτητές τις βασικές υπηρεσίες και τις συλλογές της Βιβλιοθήκης. Μετά το πρόγραμμα, πραγματοποιείται ξενάγηση στο χώρο, για όσες και όσους ενδιαφέρονται.

Τα τμήματα δεν υπερβαίνουν τα 25 άτομα και τηρείται σειρά προτεραιότητας. Οι φοιτητές μπορούν να έχουν μαζί τους φορητό υπολογιστή, για την περίπτωση που χρειασθεί.

Η συμμετοχή γίνεται με ηλεκτρονική δήλωση.