Υπηρεσίες

Δανεισμός

Πολιτική Δανεισμού

Α) δανεισμός μόνο σε προπτυχιακούς φοιτητές του Αγγλικού Τμήματος  μέχρι 5 βιβλία για 15 μέρες (ισχύει από 1/03/2004) και 
Β) δανεισμός σε μεταπτυχιακούς, Υ.Δ., διδάσκοντες του  Αγγλικού και όλων των αντίστοιχων κατηγοριών όλων των Τμημάτων της Φιλοσοφικής Σχολής, μέχρι 5 βιβλία για 15 μέρες (ισχύει από 1/02/2013) με απόφαση του νεοσυσταθέντος Εφορευτικού Συμβουλίου Βιβλιοθηκών Φιλοσοφικής Σχολής προεδρευούσης της Κοσμήτορος Καθηγήτριας Αμαλίας Μόζερ.

Άλλες Υπηρεσίες 

Ημερήσιος δανεισμός εκτός βιβλιοθήκης για όλους/όλες με παρακράτηση αστυνομικής ταυτότητας.

Εκπαίδευση χρηστών

Ξεναγήσεις

Για την εξοικείωση των πρωτοετών φοιτητών και φοιτητριών του Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας με τον χώρο, τις λειτουργίες καθώς και τις υπηρεσίες που παρέχονται από την Βιβλιοθήκη μας, όπως αναζήτηση και δανεισμός βιβλίων, θα πραγματοποιούνται ξεναγήσεις στο χώρο της Βιβλιοθήκης από το προσωπικό.
Οι ξεναγήσεις (Library tours) θα γίνονται τον Οκτώβριο κάθε έτους (ημέρες και ώρες κατόπιν συνεννόησης με τους/τις διδάσκοντες/ουσες) με μέγιστο σύνολο αριθμό των 20 ατόμων και ελάχιστο των 15.
Καθ’ όλη την υπόλοιπη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους και κάθε Παρασκευή θα μπορούν να πραγματοποιηθούν ξεναγήσεις στη Βιβλιοθήκη μας και τις υπηρεσίες της για ελάχιστο αριθμό 15 ατόμων. Στο Γραφείο Εξυπηρέτησης της Βιβλιοθήκης θα υπάρχει η ειδική φόρμα-αίτηση για εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Όλοι και όλες ευπρόσδεκτοι/ες!

Το Προσωπικό της Βιβλιοθήκης